На лінії розмежування лишаються закритими два пункти пропуску

 

У зоні розмежування на Донбасі залишаються закритими контрольні пункти в’їзду-виїзду “Золоте” та “Новотроїцьке”. Про це повідомляє Урядовий портал з посиланням на адміністрацію Державної прикордонної служби.

Нагадаємо, пункт “Новотроїцьке” закрився після теракту 27 квітня, а новий КПВВ “Золоте”, облаштований українською стороною і відкрити 31 березня, не дозволили задіяти бойовики “ЛНР”.

Загалом, за даними ДПСУ, за минулу добу, 14 травня, лінію розмежування перетнуло понад 18 тисяч осіб та 3,5 тисячі транспортних засобів.

Найбільша кількість людей і машин прослідувала через контрольний пункт “Зайцеве” – 6780 осіб та 1286 транспортних засобів.
“Мар’їнка” пропустила 6027 осіб та 1468 транспортних засобів; “Гнутове” – 3245 осіб та 830 транспортних засобів; “Станично-Луганське” – 2076 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через КПВВ “Зайцеве” на в’їзд з неконтрольованої території чекали 150 автомобілів, на виїзд – 200. У “Мар’їнці”, відповідно, близько 200 і 300, у “Гнутовому” – 20 і 15.

Читайте також:
На травневі відкрився КПВВ у Станиці. Час роботи всіх пунктів пропуску збільшено

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна