З нагоди 9 травня хакери зламали ще кілька сепаратистських сайтів

 

Анонімний хакерський альянс FalconsFlame і Trinity поширив відеозвернення, в якому повідомив про проведення “операції” #OpMay9 зі зламу сайтів російських пропагандистів і терористів “ДНР”.

Про це йдеться у відео на YouТube під назвою “Хакеры FalconsFlame и Trinity открыли операцию #OpMay9”.

У своєму зверненні хакери пообіцяли, що відео з’явиться 9 травня на кількох знищених ними сайтах російських пропагандистів і терористів “ДНР”.

Серед зламаних хакерами, за повідомленнями користувачів, – сепаратиcтські сайти dnr-online.ru  і dnr-pravda.ru , на яких було розміщено текст звернення, присвяченого Другій світовій війні, і гасло “ніколи знову”.

зламаний сайт ДНР

“Після нашого попереднього відеозвернення 29 квітня деякі глядачі вирішили, що ми жартуємо. Але ми не жартуємо, а говоримо абсолютно серйозно.
Після нашої останньої атаки популярний сайт агресивної російської пропаганди Anna News був недоступний близько 5 діб. Це інформаційний ресурс, орієнтований на поширення брехні проти Грузії, України та Сирії. Наше перше відеозвернення висіло на цьому сайті більше 5 годин, а адміністраторам потрібно було більше 100 годин, що б частково відновити роботу ресурсу. При цьому значна частина даних була ними безповоротно загублена”, – сказано у зверненні хакерів 9 травня.

“Це був наш невеличкий подарунок українському суспільству до Великого свята Воскресіння Христового. Ми показали, як світло з легкістю руйнує темряву”, – йдеться у зверненні.

Хакери нагадали, що 70 років тому український народ втратив близько 7 мільйонів своїх синів і дочок в боротьбі проти агресора і окупанта.

“Сьогодні до Дня пам’яті і перемоги ми даруємо українському суспільству новий подарунок. У цей день ціла мережа інформаційних ресурсів агресора і сайтів російських терористів Донбасу буде паралізована. На багатьох сайтах противника з’явиться це відеозвернення та інші матеріали, що викривають брехню окупантів”, – заявляють хакери.

 

Як зазначено у повідомленні у Twitter спільноти #InformNapalm , “активна фаза операції #OpMay9  #оп9Мая успішно завершена. Всі дані і пруф зі зломів передамо для публікації #InformNapalm”.

Читайте також:
Українські хакери зламали сайт “МЗС ДНР” і встановили, що його адмініструє Москва. ВІДЕО

Російські хакери зламали сайт Львівської ОДА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна