На Банковій визнали, що слід краще налагодити контакти з адвокатами Савченко

 

Координація між адвокатами Надії Савченко та владою буде посилена. Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на джерело в адміністрації президента.

У свою чергу адвокат Надії Савченко Марк Фейгін, коментуючи думки в соцмережах про те, що “адвокати Савченко домагаються зустрічі з президентом України з жовтня”, сказав, що не бачить у цьому трагедії.

Ми ніколи не бачилися з президентом. Більше з цього приводу коментувати буде некоректно. Ми контактуємо з близькими до президента чиновниками”, – сказав він.

“Я не бачу великої трагедії і не надавав би цьому значення, враховуючи те, що президент висловився про обмін, наприклад. Навіщо провокувати контакт, якщо все і так вирішується?” – сказав Фейгін.

Водночас інший адвокат, прізвища якого УП не називає, у коментарі виданню зазначив, що дійсно були спроби зустрітися з президентом,  які поки нічим не закінчилися.

Як писала Новинарня, раніше адвокат Фейгін опублікував на своїй сторінці в “Твіттері” лист від Порошенка до Надії Савченко, в якому президент закликав ув’язнену припинити голодування і пообіцяв їй посаду в уряді.

Пізніше виявилося, що лист був підробленим. Російські пранкери заявляють, що “розіграш” влаштували вони.

Читайте також:
Російські пранкери кажуть, що лист Савченко підробили вони,
аби провчити Порошенка. АУДІОЗАПИС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна