Заступник міністра збив жінку на пішохідному переході

 

На Рівненщині заступник міністра молоді та спорту України на пішохідному переході скоїв наїзд на сільську мешканку, внаслідок якого жінка отримала численні травми.
Про це сьогодні повідомили у прокуратурі Рівненської області.

За даними прокуратури, ДТП сталося 23 січня близько 18:00.
На 261-му кілометрі траси “Київ-Чоп” чиновник, керуючи автомобілем “Тойота Кемрі”, здійснив наїзд на 61-річну жительку села Старий Корець на пішохідному переході, який не освітлювався.

“Потерпілу доставили до районної лікарні. У неї діагностовано закритий перелом лівого ліктьового суглоба та перелом ребер. Заступник міністра, а також його дружина та двоє неповнолітніх дітей, які їхали з ним у авто, за медичною допомогою не зверталися”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу, хід розслідування взяла на контроль прокуратура Рівненської області.

Як зазначає місцеве видання ЧаРівне, на фото, що були опубліковані на сайті Головного управління Нацполіції, не показують номер автомобіля.
Таким чином не відомо, хто саме з п’яти заступників Ігоря Жданова став учасником ДТП.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна