“Аерофлот” передумав проводити корпоратив за 65 млн. із Брежнєвою та Йолкою

Поп-зірки українського походження Віра Брежнєва та Йолка вже точно не виступлять на корпоративі російської авіакомпанії “Аерофлот”. Не тому, що не хочуть – просто не зможуть, адже головний авіаперевізник Росії відмовився від проведення корпоративної гулянки вартістю 65 млн. рублів, повідомляє ТАСС із посиланням на прес-службу компанії.

Як сказано в повідомленні, на тендер, раніше опублікований на сайті держзакупівель РФ, відгукнулося кілька підрядників , але “Аерофлот” вирішив не проводити цього року премію “Злітна смуга” й супутні святкові заходи.

Починаючи з 2009 року, авіакомпанія до 2015 року відзначала цією премією найкращих співробітників та партнерів “Аерофлоту”. Але торік “Злітну смугу” також не присуджували й церемонії нагородження не проводили.

Як повідомляла “Новинарня”, раніше “Аерофлот” оголосив про конкурс на проведення корпоративного заходу вартістю 65 млн. рублів (836 тисяч доларів США). Планувалося, що корпоратив відбудеться в березні у Гостиному дворі в Москві і його відвідають 1400 осіб, з них 300 – VIP-персони.
До участі в концертній програмі компанія планувала запросити “не менше 5-ти популярних російських артистів (наприклад: Сергій Лазарєв, Діма Білан, Йолка, Вєра Брежнєва, група Serebro)” та ведучих “рівня Андрія Малахова та Яни Чурикової”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна