Українкам Брежнєвій і Йолці пропонують співати на корпоративі в Росії за 65 млн. рублів

 

Російська державна компанія “Аерофлот” оголосила про конкурс на проведення корпоративного заходу вартістю 65 млн рублів (836 тисяч доларів США). Відповідний тендер опубліковано на сайті держзакупівель РФ, пише Новинарня.

У документі сказано, що захід відбудеться в березні в Гостиному дворі в Москві. Планується, що його відвідають 1400 осіб, з них 300 – VIP-персони.

Серед вимог зазначено, які зірки мають виступити на концерті.

“Концертна програма: виступи не менше 5-ти популярних російських артистів (наприклад: Сергій Лазарєв, Діма Білан, Йолка, Вєра Брежнєва, група Serebro). Загальна тривалість блоку – приблизно 3,5-4 години. Забезпечення 2-х ведучих на весь захід: чоловік (рівень Андрія Малахова), жінка (рівень Яни Чурикової)”, – йдеться в документації.

Варто зазначити, що двоє з перелічених зірок є громадянками України. Це Йолка (справжнє ім’я – Єлизавета Іванців, родом з Ужгорода) та Віра Брежнєва (уроджена Галушка, із Дніпродзержинська, дружина продюсера Костянтина Меладзе).

“Аерофлот” – авіакомпанія, заснована російським урядом.

У грудні в Росії спалахнув скандал навколо фінансування новорічного корпоративу іншої державної компанії – “Роснано”. Тоді віце-прем’єри РФ Аркадій Дворкович та Ольга Голодецьзвсудили гулянку, яка коштувала 2,238 млн. рублів і була оплачена з особистих коштів членів правління компанії, нагадує “Новая газета”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна