Мадонна піариться на смерті Боуї

Madonna Bowie instagram

Знаменита співачка Мадонна накликала на себе всесвітній гнів інтернет-користувачів. Американській поп-зірці закидають безсовісну саморекламу на смерті музиканта Девіда Боуї.

Підписуючи фотографію, на якій вона в молодості зображена поруч із Девідом, Мадж проставила хештег із назвою свого нового альбому – задля його популяризації в соціальних мережах.
Зробила вона це й під постом про те, наскільки вона “спустошена” новиною про смерть “артиста, який змінив її життя”.

Власне, пише The Daily Mail, Мадонна не забула вказати #rebelheart під жодним зі своїх постів, присвячених Боуї.

“Мадонна спустошена звісткою про смерть Боуї, але тримає в голові, що треба ж поставити хештег #rebelheart у своєму твіті про це…”, – зауважив один із користувачів.

“Дайте Мадонні спробувати попродавати свої альбоми завдяки смерті Девіда Боуї”, – зазначив інший коментатор.

Погана звичка Мадж

Рівно рік тому Мадонну лаяли в інтернеті практично за те саме. Висловлюючи свою скорботу з приводу теракту в редакції французького видання Сharlie Нebdo, співачка так само прорекламувала свій альбом.

“Ми повинні поважати всі релігії! Ми повинні також поважати людське життя! Вбивати заради Бога – ця ідея не самого Бога, а людини”, – написала співачка й додала хештеги #livingforlove (назва пісні з її нового альбому) й усе той же #rebelheart.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна