Російській групі Anacondaz заборонили в’їзд в Україну вже після фестивалю Atlas Weekend

 

Російському гурту Anacondaz заборонили в’їзд в Україну на три роки вже після виступу артистів на фестивалі Atlas Weekend у Києві 2 липня.

Про це повідомляє видання “Крим.Реалії” з посиланням на речника Державної прикордонної служби України Олега Слободяна.

Як відомо, раніше ці музиканти їздили до Криму з порушенням українського міграційного законодавства.

“Що стосується учасників гурту Anacondaz, то під час перетину кордону на виліт з України [після  Atlas Weekend], на підставі додаткової інформації, з ними були проведені бесіди та ухвалене рішення про заборону в’їзду їм в Україну терміном на три роки”, – зазначив Слободян.

За його словами, Anacondaz пустили в Україну, тому що вони “випали з поля зору” і проти музикантів не було точної інформації щодо відвідування окупованого Криму.

Як писала “Новинарня“, через санкції ДПСУ і СБУ на фестиваль Atlas Weekend не доїхали сім російських артистів, серед яких співак Найк Борзов та соліст гурту “Дельфін” Андрій Лисіков.

Як відомо, іноземні артисти, приїжджаючи з гастролями до анексованого Росією Криму через закриті Україною пункти пропуску, порушують українське законодавство. Відтак сотні артистів, які виступили на окупованій території або висловилися на підтримку російської анексії Криму, втратили можливість виступати на материковій Україні.

Читайте також:
Актору Машкову заборонили в’їзд в Одесу на зйомки нового сезону “Ліквідації”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.