В Луганську підірвали авто з російським майором – начальником РАО 2 АК

 

В окупованому Луганську в автомобілі підірвали начальника служби ракетно-артилерійського озброєння штабу 2-го армійського корпусу майора ЗС РФ Куликова.
Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

“Російським окупаційним командуванням приховуються обставини підриву 25 червня ц.р. у м. Луганську легкового автомобіля з начальником служби ракетно-артилерійського озброєння штабу 2 АК (Луганськ) майором ЗС РФ Куліковим”, – йдеться в повідомленні ГУР МОУ.

ГУР зазначає, що, за попередньою інформацією, до вибуху причетні представники російського злочинного угруповання, які помстилися Кулікову за його аферу з продажем зброї.

“Під час допиту тяжкопораненого офіцера представниками ФСБ РФ встановлено, що до вибуху причетні представники російського злочинного угруповання, які вирішили таким чином помститися Кулікову за ненадання ним уже оплаченої послуги – поставки на територію Ростовської області не облікованих зброї та боєприпасів”, – зазначається в повідомленні розвідки.

Читайте також:
Вибух авто в Києві: загиблий – військовий із розвідки Міноборони. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна