На матчі у Львові стрікер “Карпат” не зміг вибігти на поле, бо був п’яний і падав. ВІДЕО, ФОТО

На матчі передостаннього туру української футбольної прем’єр-ліги 27 травня у Львові, де зустрічалися “Волинь” і “Карпати”, на поле вибіг уболівальник, який вочевидь був п’яний, ледве тримався на ногах і впав на газоні. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на Football Hub.

Ексцес стався за кілька хвилин до кінця першого тайму, коли “Карпати” – номінальні гості – вигравали 1:0.
Судячи з футболки стрікера-невдахи, це фанат львівського клубу.

Комічності епізоду додав той факт, що стюарди стадіону “Україна” тривалий час залишалися осторонь, тож молодого чоловіка в спортивних штанях із задраною холошею безуспішно намагалися забрати з ігрового майданчика гравці “Карпат”.

Хуліган сміявся, виривався з рук футболістів, але через сильне сп’яніння далеко на поле забігти не міг і кілька разів падав.

Коли п’яного фаната вивели за бокову лінію, до нього підбіг і ще раз повалив на землю інший прихильник “Карпат” напідпитку, який після цього утік.

Зрештою стюарди винесли стрікера з ігрової зони на руки й за ноги .

Нечисленні глядачі на трибунах вітали витівки хулігана радісними вигуками й оваціями.

Footboll Hub прокоментував це відео: “Можливо, найкращий момент сезону УПЛ”.

Користувачі “Фейсбуку” в коментарях висловлюють свою оцінку: “Весь сезон УПЛ в одному епізоді”.

Як видно з фрагменту відео, молодого чоловіка проігнорувала поліція – він залишився на трибуні, не його взяли під опіку інші фанати Львова.

Варто зазначити, що “Волинь” уже втратила шанси зберегти прописку у прем’єр-лізі, а “Карпати” вели заочну боротьбу за рятівну 10-ту сходинку з “Дніпром” і зрештою виграли її.

Перше місце у знекровленому чемпіонаті України достроково забронював “Шахтар”, друге – “Динамо”, бронзові медалі вперше виграла луганська “Зоря”. Четверта позиція і перша в історії путівка у єврокубки – у донецького “Олімпіка”.

Читайте також:
“Дніпро” Коломойського опускається одразу в другу лігу, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна