“ЛНРівці” заявляють, що “віджаті” підприємства Ахметова продовжують нормально працювати

 

Підприємства української юрисдикції, які працювали на території ОРЛО й були незаконно “віджаті” сепаратистами “ЛНР”, продовжують роботу, всім працівникам виплачується заробітна плата та збережені соціальні гарантії. Про це заявив голова так званої “федерації профспілок ЛНР” Олег Акімов.

“Вугільні підприємства республіки продовжують працювати, вони абсолютно не залежатимуть від втручання неприборканих українських радикалів. Все в правовому полі, планомірно і цілеспрямовано”, – наводить слова Акімова провідний онлайн-ресурс бойовиків “ЛНР” – Луганський інформаційний центр.

“Все це в черговий раз підтверджує, що Луганська народна республіка відбулася”, – заявив так званий “профспілковець”.

“Ми без України вже третій рік розвиваємося і живемо, не зважаючи на постійний геноцид жителів Донбасу з боку київської хунти, а ось що тепер дотаційна Україна робитиме – питання!” – додав Акімов.

Як інформувала “Новинарня“,  раніше ватажки “ЛНР/ДНР” заявляли про наміри “націоналізувати” всі українські підприємства в підконтрольних бойовикам районах Донбасу, якщо до 1 березня з боку України не буде знято залізничну блокаду ОРДЛО.
Після цього сепаратисти “ЛНР” “законодавчо” взяли “під зовнішнє управління” ПАТ “Краснодонвугілля”, ТОВ “ДТЕК Ровенькиантраціт” і ТОВ “ДТЕК Свердловантрацит”, що належать Рінату Ахметову.

Читайте також:
Бойовики ОРЛО вже не хочуть міняти власників “віджатих” підприємств

Від “Лайфа” до Засядька. Бойовики “ДНР” оприлюднили список віджатих підприємств

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна