Бойовики ОРЛО вже не хочуть міняти власників “віджатих” підприємств

 

Ватажки ОРЛО заявляють, що запровадження “зовнішнього управління” на підприємствах з українською юрисдикцією, які розміщені на тимчасово окупованих територіях Луганської області, не передбачає зміну їхнього власника.
Як повідомляє підконтрольний бойовикам онлайн-ресурс “ЛИЦ”, про це сказав один із представників так званої “ЛНР” на переговорах у Мінську Владислав Дейнего.

“Ми ухвалили рішення, що повинні… ввести тимчасове зовнішнє управління. Що стосується власника, це питання не зачіпається, власником залишається той, хто значиться в нинішніх реєстрах, зміна власника не передбачається”, – зазначив Дейнего.

Варто зазначити, що раніше ватажки “ЛНР” заявляли про ухвалене рішення щодо “націоналізації” трьох підприємств, які належать структурам Ріната Ахметова.

При цьому бойовики “ДНР” заявляли про зміну адміністрації на 43 українських підприємствах, переведених під “зовнішнє управління”.

Читайте також:
Захарченко оголосив про блокаду України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна