З початку доби бойовики застосували “Град”, в лавах ЗСУ – загиблий

 

З початку доби 26 січня в районах бойових дій на Сході України зафіксовано загалом 31 обстріл з боку російсько-терористичних військ, один військовослужбовець ЗС України загинув. Про це у зведенні станом на 18:00 повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на на Луганському напрямку по Новозвінівці російсько-окупаційні війська застосували ракетну систему залпового вогню БМ-21 “Град”, випустивши у бік українських позицій 20 снарядів.
Водяне та Попасну обстріляли з 82-міліметрових мінометів.

На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів бойовики вели вогонь по Лебединському, Красногорівці, Талаківці, Широкиному та Водяному. З гранатометів та стрілецької зброї – по Широкиному, Новогригорівці та Павлополю. По Широкиному вогонь вів також танк. По Новотроїцькому – снайпер.

На Донецькому напрямку використовували міномети калібру 82-мм, обстрілявши позиції сил АТО в районі Авдіївки, з гранатометів різних систем – Новозванівку та Авдіївку.

Читайте про попередній день:
Внаслідок обстрілів зазнали ушкоджень троє бійців сил АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна