Нацгвардія просить СБУ і прокуратуру перевірити звинувачення Білецького

 

Керівник Національної гвардії Юрій Аллеров звернувся до військової прокуратури та Служби безпеки України з проханням перевірити факти щодо НГУ, викладені народним депутатом Андрієм Білецьким.
Про це він пише в листах до голови СБУ Василя Грицака та головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

Як нагадує прес-служба Нацгвардії, 14 січня Білецьким через засоби масової інформації була оприлюднена “заява, що дискредитує та заплямовує діяльність НГУ”.
Зокрема, на його думку, на керівних посадах у Національній гвардії перебувають відверті сепаратисти, керівництво НГУ становить загрозу обороноздатності України, в структурі гвардії діє системна корупція.

Звертаючись до СБУ і прокуратури із проханням перевірити викладені факти, Аллеров заявляє:  “Ми вважаємо, що такий підхід дозволить уникнути непорозумінь та забезпечить неупередженість, прозорість та об’єктивність. Зі свого боку гарантуємо всебічне сприяння та допомогу”.

Прес-служба Нацгвардії також повідомила, що з початку 2017 року до Головного управління НГУ не надходило жодних документів від Білецького з приводу інформації, зазначеної в його публічній заяві.

Читайте також:
Білецький вимагає відставки “сепаратистів” із керівництва Нацгвардії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна