Командиром 4-ї бригади Нацгвардії “Рубіж” став Дмитро Бухало “Сенсей” із ЗСУ

Четверту бригаду оперативного призначення “Рубіж” Національної гвардії України очолив новий командир – Дмитро Бухало, який прийшов із 60 ОМБр ЗСУ.

Про це в середу, 17 квітня, повідомляє пресслужба 4-ї бригади оперативного призначення імені Героя України сержанта Сергія Михальчука, відома також як Бригада швидкого реагування НГУ “Рубіж”.

“Відбулася церемонія прощання полковника Артема Ілюхіна з Бойовим Прапором нашої військової частини. Після цього полковник відрекомендував свого наступника на посаді командира бригади – підполковника Дмитра Бухала”, – ідеться в повідомленні підрозділу в фейсбуці.

Артем Ілюхін прощається з бойовим прапором 4-ї бригади оперативного призначення НГУ “Рубіж”. Фото: 4 ОБрОП

Артем Ілюхін і Дмитро Бухало у 4-й бригаді оперативного призначення НГУ “Рубіж”. Фото: 4 ОБрОП

Особовий склад 4-ї бригади оперативного призначення НГУ “Рубіж”. Фото: 4 ОБрОП

“За його плечима неоціненний бойовий довід, що буде лиш примножувати професіоналізм воїнів бригади та стане новою сторінкою звитяг і перемог підрозділу”, – розповів про Дмитра Бухала попередній командир 4 ОБрОП.

Сам Артем Ілюхін при цьому призначений на посаду начальника Північного Київського територіального управління Національної гвардії України.

Новий командир пообіцяв “лиш примножувати бойові традиції бригади та покладати усі сили задля нашої перемоги”.

Дмитро Бухало (позивний “Сенсей”) досі був заступником командира 60-ї окремої механізованої Інгулецької бригади ЗСУ, а ще раніше — командиром мотопіхотного батальйону 93-ї ОМБр “Холодний Яр” ЗСУ, брав участь у Харківському контрнаступі та боях за Бахмут. Він – кавалер орденів Богдана Хмельницького ІІІ і ІІ ступенів.

Читайте також:
“Один наш дрон живий уже більш як пів року”. Як воює аеророзвідка батальйону “Свобода” бригади НГУ “Рубіж”


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна