Селищну ВЦА Зайцевого очолив колишній боєць добробату

volodimir-vesolkin

Керівником військово-цивільної адміністрації селища Зайцеве, що на лінії розмежування, став Володимир Весьолкін – колишній боєць сил АТО із батальйону поліції спецпризначення “Артемівськ”.
Як інформує “Новиннарня”, про це повідомив у соцмережі голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський, який підписав розпорядження про призначення Весьолкіна.

“Наприкінці листопада президент України підписав указ про створення ВЦА в Зайцевому. Ми подали на розгляд президенту кандидатуру Весьолкіна на керівника ВЦА.
Після всіх необхідних погоджень кандидатуру Володимира Весьолкіна було затверджено в адміністрації.
Сьогодні (28 грудня) ввечері заїхав у Зайцеве і привітав пана Володимира із офіційним призначенням”, – написав Жебрівський.

Він повідомив, що Весьолкін був головою селищної ради за часів Януковича як представник опозиції.

“До війни Володимир Весьолкін був селищним головою Зайцевого, яке на той час було адміністративною частиною Горлівки. До речі, у червні 2013 року він успішно виграв вибори селищного голови як кандидат від Об’єднаної опозиції (“Батьківщина” – “Н”). З початком війни пішов добровольцем до ЗСУ”, – розповів голова облВЦА.

Читайте також:
У штабі АТО показали, як воюють у розділеному Зайцевому

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна