Бойовики інтенсивно обстріляли позиції сил АТО

 

Минулої доби, 13 листопада, бойовики 35 разів обстріли позиції сил АТО. На Луганському напрямку, з використанням мінометів різних калібрів, протитанкових ракетних комплексів та гранатометів ворог обстріляв Костомарове, Кримське, Новоолександрівку, Трьохізбенку і Сокільники. По Станиці-Луганській вівся вогонь з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку з мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляні позиції поблизу населених пунктів Широкине, Гнутове, Водяне, Новотроїцьке, Талаківка та Павлопіль.

На Донецькому напрямку в районі Авдіївки противник застосував міномети 120 калібру. Загалом у зоні проведення АТО за добу відбулося 35 обстрілів наших позицій.

Читайте також:
Бойовик Джо з “Оплоту” отримав від Донецького суду три роки ув’язнення

Доба в АТО: 64 обстріли, четверо поранених військових, найважче – під Маріуполем

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна