Трамп випередив Клінтон на 1%: на біржах падають індекси

 

Фондові ринки США відреагували падінням основних індексів на тлі інформації про те, що кандидат в президенти від Республіканської партії Дональд Трамп вперше за довгий час випередив демократку Гілларі Клінтон за рейтингом. Про це повідомляє Fox Business.

Промисловий індекс Dow Jones у вівторок знизився на 0,75%, індекс S&P 500 просів на 1,01%, індекс Nasdaq – на 0,63%.

У вівторок, 1 листопада, також знизився курс долара по відношенню до євро – до 1,1045 долара за 1 євро, тоді як в понеділок курс був 1,0960 долара за 1 євро.

За результатами телефонного опитування 1773 респондентів від Washington Post/ABC News, яке проводилося 27-30 жовтня, Трампа готові підтримати 46% виборців, тоді як Клінтон – 45% опитаних.
Таким чином, Трамп випереджає Клінтон всього на 1%.

Соціологи пояснюють таку зміну електоральних уподобань в першу чергу відновленням розслідування ФБР щодо скандалу навколо використання Клінтон свого приватного e-mail для службового листування.
Ідеться про використання приватного поштового сервера, коли Гілларі перебувала на посаді держсекретаря США.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада.

Нагадаємо, минулого тижня Клінтон випереджала Трампа на 2%.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна