У додатковому санкційному списку – фірми з РФ, офшорів, Криму, Київщини

 

Під санкції України вперше потрапили компанії, зареєстровані в офшорах. Відповідні списки опубліковано на сайті президента України.

Згідно з указом президента від 17 жовтня, санкційний перелік поповнили 167 юридичних осіб (див. перелік).

Так, під санкції потрапила компанія “Гордон Солюшн ЛТД”, “Паверфул Чойс Тех ЛТД”, зареєстровані на Віргинських островах, “Джадсон Трейдінг Лімітед” (“Judson Trading Limited”), зареєстрована на Кіпрі, “Рок Ренч Пропертіз C.A.” (Панама(, а також “Глобал Геймс ЛТД” (“Global Games Ltd”) і “Новастар Груп ЛТД”, зареєстровані в Белізі.

Крім того, під санкції потрапили російські компанії як “КамАЗ”, “Уральський шинний завод”, “Конструкторське бюро “Панорама”, низка нафтових та вугільних компаній Росії, “Ростех”, “Рособоронекспорт”.

Список поповнили і кримські підприємства, серед них – ТОВ “Донсеввугілля” (Севастополь), ТОВ “Прохада-3М”, Кримські генеруючі системи, “ГЕН Інвест”, Кримська регіональна громадська організація по наданню допомоги військовослужбовцям, їх сім’ям і особам постраждалим в зоні АТО “Братство Новоросії” (Феодосія).

Санкційний список доповнили три фірми з Києва й Київщини:

  1. ТОВ “ТД “Лакмар” ЄДРПОУ 35975867, м. Київ, вул. Березняківська, буд. 165, кв. 46;
  2. ТОВ “Корона-2000”, ЄДРПОУ 33444644, м. Київ, вул. Червоноткацька, буд 37-А;
  3. ТОВ “Кремнійполімер”, ЄДРПОУ 37495734, м. Бровари, вул. Залізнична, буд. 14.

Також у списку – угорська компанія: Комерційно-сервісне товариство з обмеженою відповідальністю “Хангеріан сіліконс” (The company “Hungarian silicones”), Будапешт.

Читайте також:
Президент продовжив на рік санкції проти росіян, список розширено

Лещенко, який кричав про відсутність санкцій проти РФ, прокоментував указ щодо їх поновлення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна