Лещенко, який кричав про відсутність санкцій проти РФ, прокоментував указ щодо їх поновлення

 

Сергій Лещенко
народний депутат України від Блоку Порошенка, член партії “Демальянс”, журналіст

(FB)

Отже, президент Порошенко тільки сьогодні ще на один рік продовжив санкції проти Росії. Підтвердилося те, про що я кричав останні три дні – починаючи з 16 вересня 2016 року санкції не діяли.

Указ, який з’явився сьогодні, містить посилання на санкційні списки, що недоступні.

Сподіваюся, це не тому, що тривають маніпуляції. Напевно, на сайті президента закінчилося місце або в адміністрації президента вимкнули світло, тому не встигли довантажити ще чотири файли.

Думаю, сам указ про продовження санкцій не з’явився б сьогодні, якби ми не почали бити в тривогу минулої п’ятниці.

Санкції введені ще на один рік і закінчаться 17 жовтня 2017 року, якщо до того моменту не буде додаткового рішення про їх продовження або скасування.

Цікаво одне: де ці скоморохи з депутатськими мандатами, які доводили протилежне і вказували на чорне біле. Чому ви мовчите? Де ваші незрозумілі коментарі про те, що санкції не припинялися?

Нагадаємо, 14 жовтня Лещенко заявив, що в Україні вже майже місяць не діють економічні санкції проти росіян у зв’язку з агресією РФ, позаяк президент не вводить у дію рішення РНБО від 16 вересня. За інформацією депутата, продовження санкцій не було, оскільки тривали “торги”. “За певну суму можна викреслити себе з санкційного списку. Або включити туди свого конкурента – і отримати монополію на ринку”, – заявляв Сергій Лещенко.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.