Грузія в ПАРЄ не підтримала Україну

 

Грузинська делегація не голосувала у Парламентській асамблеї Ради Європи за резолюцію щодо України. Про це написав у соцмережі екс-заступник генпрокурора України Давід Сакваралідзе.

“На превеликий жаль і, навіть не побоюся сказати, сором, дізнався сьогодні про те, що грузинська делегація, що складається з депутатів від правлячої коаліції Бідзіни Іванішвілі, не підтримала в Раді Європи резолюцію щодо України. Це, безумовно, ганьба для чинної влади Грузії”, – заявив Сакварелідзе.

Як повідомляється на сайті News Georgia, грузинська делегація не взяла участь у голосуванні щодо резолюцій, прийнятих Парламентською асамблеєю Ради Європи на підтримку України.

На сайті ПАРЄ опубліковані детальні результати голосування, згідно з якими жоден представник грузинської делегації не брав участі у голосуванні щодо резолюцій по Україні 12 жовтня, зазначає “Європравда”.

Нагадаємо, Парламентська асамблея Ради Європи схвалила різкі антиросійські резолюції:
ПАРЄ: Дії Росії є загрозою для самого існування кримськотатарської громади

ПАРЄ затвердила жорстку заяву проти російської агресії в Україні та виборів на Донбасі і в Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна