Лещенко назвав Княжицького агентом Кремля через просування закону про медійну продукцію. ВІДЕО

 

Нардеп Сергій Лещенко звинуватив депутата Миколу Княжицького в подвійних стандартах та звинуватив його у відстоюванні інтересів Кремля.

“Про мораль нам зараз розповідає чоловік, який за часів Януковича знищив єдиний опозиційний телеканал “ТВі”. Саме ця людина – засланий агент, який відстоює інтереси Кремля”, –  заявив Лещенко.

Крім того у “Фейсбуці” Лещенко пояснив, що закон про обмеження медійної продукції країни-агресора №4303, за який закликав голосувати Княжицький, передбачає, що всі громадяни Росії перед отриманням права виступу в Україні мають письмово засудити окупацію нашої території. З його слів, усі вороги Путіна – Єфремов, Биков, Ахеджакова тощо – мають письмово розписатися в державній зраді Росії та після повернення в РФ сісти в тюрму.

“Переконаний, що цю спецоперацію Княжицький проворачував зі своїм кумом ФСБшником Сівковичем, причетним до розгону Майдану, який зараз живе в Росії та рятується від екстрадиції в Україну під захистом Путіна”,- написав Лещенко.

Крім того нардеп зазначив, що закон через розмитість формулювань дає можливість отримання хабарів на непрозорих схемах видачі прокатних посвідчень та можливість Нацраді позбавляти ліцензій за невизначені чітко порушення.

“Шляхом маніпуляцій на рівні спікера Ради Парубія замість комітету свободи слова цей закон потрапив до комітету духовності, очолюваний Княжицьким-Сівковичем. Сам комітет свободи слова цей проект відхилив, а голова комітету свободи слова Вікторія Сюмар (теж Народный фронт) сором’язливо витащила картку під час голосування. Як колишній журналіст, я би в першу чергу цікавився причинами такого демаршу Вікторії”, – підсумував Лещенко.

Читайте також:
Рада не підтримала обмеження використання медійної продукції Росії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна