На Яворівському полігоні в результаті вибуху постраждали троє військових

 

На Яворівському полігоні прогримів вибух, в результаті якого були поранені троє військовослужбовців. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” повідомив речник оперативного командування “Захід” Анатолій Прошин.

“Перед початком проведення занять були проведені практичні заняття по заходах безпеки. Було до 100% особового складу, які задіяні на цих навчаннях. Незважаючи на це, військовослужбовці нехтують вимогами заходів безпеки, порушують їх, і в результаті таких дій сталася така подія. Військовослужбовець підняв якийсь предмет, той предмет вибухнув. Троє військових отримали поранення”, – розповів він.

Військовим була надана допомога силами медичної бригади. Вони були евакуйовані в стаціонарний медичний заклад.

Триває розслідування. Наразі загрози життю військовослужбовців немає.

ОНОВЛЕНО. За уточненими даними, причиною вибуху став уламок протитанкової керованої ракети. Один із військових пробував його підпалити.

Читайте також:
Під час навчань на Яворівському полігоні загинув військовослужбовець

На Яворівському полігоні біля гранатомета загинув один військовий, двоє поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна