“А оце вже еспресо!” Новий мега-ролик від Асоціації підприємств ветеранів АТО

 

Асоціація підприємств ветеранів АТО оприлюднила другий ролик із серії сюжетів про бійців антитерористичної операції, які після демобілізації започаткували власний бізнес.
Про це “Новинарня” дізналася на сторінці АПВА у “Фейсбуці”.

Другий рекламно-гумористичний ролик – про каву – має всі шанси стати ще популярнішим, ніж перший (про “труселя”).

Ідеться про двох бійців ЗСУ, які “в окопі” обговорюють уміння одного з них готувати каву. Від американо третій військовий розвинув шалену активність у відтисканні від землі й копанні її ж лопатою, а “еспресо йому не можна, бо в нас *** перемир’я”.
При цьому старі знайомі бійці з першого ролика, які носять килим, уже не ходять, а бігають – “а ось це вже еспресо!”

Побратим пропонує “кавовару” робити на цьому бізнес.

“Повернувшись додому, хлопці відкрили власні кав’ярні.
Любиш щось і маєш талант? Піднімай с*аку і роби!” – розповідають фінальні титри.

Частина 2. “Довбане перемир’я”. ВІДЕО:

Режисер – Дмитро Степанов.

У центрі уваги авторів ролику – Veterano Coffee – бізнес-ініціатива демобілізованих бійців АТО.

Минулого літа в Києві відкрилося кілька мобільних кав’ярень під цією маркою, в планах – запуск повноцінної великої мережі Veterano Coffee за участю ветеранів ЗСУ, які підтримають ініціативу.

“Ця ініціатива загальноветеранська. Вона має показати ветеранам що після війни життя є… Є шанс вкласти гроші у справу, яка тобі подобається, яка буде тебе реабілітувати, тому що це спілкування з вдячними людьми. І мережа апріорі має розвиватися, за рахунок багатьох ветеранів, які підтримують цю ініціативу”, – розповідав минулого місяця Валерій Липинський, ветеран батальйону “Айдар”, на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

Липинський разом з побратимом Віталієм Мартиненком відкрили мобільну кав’ярню на озері Тельбин у Києві (вул. Тичини, 18а). В асортименті як кавові напої – еспресо, американо, капучино, лате, кава-романо, так і лінійка холодних напоїв – лимонади та мохіто.

“Я зрозумів, що насправді нам ніхто нічого не винен. Доки ми самі собі не допоможемо, ніхто не допоможе. Після демобілізації мені «навісили» інвалідність і виплатили компенсацію. Ці гроші я і вклав у справу”, – розповів про перші дні роботи Валерій Липинський.

“Досвіду приготування кави як у мене, так і у мого друга було достатньо. Я вклав гроші, він – свої сили і ентузіазм”, – пояснив “айдарівець” Липинський.




Франшизу Veterano Coffee запускає знаменитий Леонід Остальцев, ветеран АТО і засновник Pizza Veterano.

“Ми намагаємося допомогти в цьому хлопцям, які повертаються з фронту. Але є проблеми і відсутність врегулювання цього питання з боку держави. Наприклад, причіп або «равлик», в якій продають каву, – це МАФ , при цьому переобладнати машину під продаж кави дорого”, – розповідав раніше Остальцев на “Громадському радіо”.

“Нам допомагає величезна кількість людей, які роблять безкоштовно роботу – реклама, матеріальні речі, які нам подарували”, – зазначав він.

Читайте також:
Кумедний ролик про “труселя” зняли демобілізовані учасники АТО. ВІДЕО

Корисні поради тим, хто демобілізується. Що гарантує держава учасникам АТО

Демобілізовані добровольці започаткували
в Києві центр побутових послуг. Підтримаймо!

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна