Жителі окупованого Донбасу намагалися помститися бойовикам їхнім же гранатометом

 

Жителі окупованих територій Донбасу намагалися знищити транспортний засіб бойовиків їх же протитанковим гранатометом після того, як у стані алкогольного сп’яніння окупанти зруйнували будинок. Про це повідомляє ГУ розвідки Міноборони.

“6 окремого мотострілецького полку (Стаханов), водій Луцук Євген Володимирович (20.04.1992р.н.), гранатометник Кузьмін Юрій Юрійович та кулеметник Каламбет Олександр Олександрович (04.03.1988р.н.), самовільно залишили передові позиції зі зброєю та, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, на великій швидкості в’їхали легковим автомобілем у приватний будинок, внаслідок чого зруйнували майже половину оселі“, – сказано в повідомленні.

Як зазначається, обурені місцеві жителі  завдали п’яним окупантам тілесних ушкоджень та намагались використати вилучений протитанковий гранатомет для знищення їх транспортного засобу.

Читайте також:
До Дня Незалежності бойовики “ДНР” підготували близько двох тон тротилу. ВІДЕО

Бойовики продовжують знищувати села за допомогою артилерії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна