Савченко під час голодування не відмовляється від вина

 

Народний депутат Надія Савченко підтвердила, що продовжує голодування, але зазначила, що крім води може випити і вина. Про це вона розповіла виданню UA Post у Сакраменто, куди вона прилетіла на фестиваль Ukrainian Fair:Together for Freedom.

“Так, на воді, без їжі. Ну я можу продегустувати трішки вина і все”, – сказала Савченко.

Нардеп зазначила, що голодування для неї не проблема.

“Я  хочу показати,  привернути увагу до того, через що треба пройти людям, аби отримати свободу. Бо для американців свобода – це як дань. Її ніхто не має права забрати. Вони це розуміють і це їх стиль життя. Ми ж, за свободу боремось і я показую свій метод боротьби”, – каже Савченко.

Водночас колишня полонена нагадала, що голодувати їй не звикати, але зізналася, що доводилось переривати на певний час голодування, а зараз знову відновила.

“Іноді в житті треба відмовлятись від чогось заради самого цінного – життя людей. На волі можна і не поїсти!”, – сказала вона.

Нагадаємо, під час ув’язнення в Росії колишня військова Надія Савченко тричі оголошувала голодування. 27 травня – після помилування Путіним – її обміняли на двох російських спецназівців з ГРУ.
2 серпня вона знову оголосила “голод”, вимагаючи від влади активних дій задля звільнення полонених з “ДНР/ЛНР” і Росії.

Читайте також:
Савченко розповіла, яким чином зможе уникнути повторного полону під час поїздки в ОРДЛО

На мітингу під АП сестри Савченко виступили за прямі переговори Порошенка з ватажками “ЛНР/ДНР”. ОНОВЛЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна