Поліція розслідує викрадення обвинуваченого ФСБ в тероризмі Панова

 

За фактом викрадення Євгена Панова, якого російська влада звинувачує в організації терактів у Криму, відкрито кримінальне провадження, цей факт кваліфіковано за ст. 146  (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов’язки глави Національної поліції Вадим Троян, повідомляє прес-служба Нацполіції.

З його слів, слідчі відкрили кримінальне провадження за зверненням рідних  Панова. Це звернення надійшло до поліції вчора, 10 серпня. Інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

“Ми вживаємо всіх необхідних заходів для швидкого, повного та неупередженого з’ясування всіх обставин вчинення цього злочину”, – зазначив Вадим Троян.

 

Читайте також:
Ветерана АТО Панова в Крим послав друг-депутат із партії “УКРОП”, – ЗМІ

 

На адмінкордоні з Кримом стався збройний конфлікт між російськими військовими і ФСБ

Активіста “Самооборони Енергодара” Панова ФСБ, можливо, викрало й вивезло до Криму, щоб звинуватити в диверсії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна