Ветерана АТО Панова в Крим послав друг-депутат із партії “УКРОП”, – ЗМІ

 

Підприємець з Енергодара Запорізької області Артем Дубков заявив, що ветеран АТО Євген Панов, заарештований у Криму Федеральною службою безпеки РФ нібито за підготовку терактів, їздив на півострів на його прохання. Про це повідомляє “Центр журналістських розслідувань”.

“Артем Дубков, підприємець з Енергодара і депутат місцевої ради від партії “УКРОП”, який до анексії Криму займався бізнесом на Південному березі Криму, повідомив Центру журналістських розслідувань, що його друг Євген Панов (…) їздив до Криму на його прохання з метою “подивитися, що відбувається” з його нерухомістю у Великій Ялті”, – йдеться в матеріалі.

Дубков пояснив, що десять років був директором компанії, яка вела будівельну діяльність в Криму, і в Ялті в нього залишилися незавершені будівництва.

“І я попросив його (Панова) з’їздити, подивитися, чи все там в порядку. І він точно не диверсант і нічого поганого робити не міг. Він точно потрапив під загальну гребінку ФСБ”, – сказав Дубков.

Як вже повідомлялося, 10 серпня ФСБ РФ заявила про нібито ліквідацію агентурної мережі української розвідки в Криму. Колишнього розвідника 37-го батальйону ЗСУ Євгена Панова обвинуватили в тому, що він як співробітник ГУР МО України керував цією мережею. За повідомленнями спецслужби окупантів, він “затриманий і надає зізнавальні свідчення”.

Повідомлення ФСБ потягнуло за собою заяви президента РФ Володимира Путіна про те, що “сьогоднішня київська влада не шукає способи вирішення проблем шляхом переговорів, а переходить до терору”.

Брат Панова Ігор Котелянець заявив, що Євгена ймовірно викрали в Запорізькій області, оскільки його брат, учасник АТО і волонтер, Кримом не цікавився і на вихідні збирався їхати на відпочинок із друзями.

Читайте також:
Активіста “Самооборони Енергодара” Панова ФСБ, можливо, викрало й вивезло до Криму,
щоб звинуватити в диверсії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна