На хабарі $10 тис. взяли начальника прикордонників Харкова, який мав боротися з хабарниками

 

Затримано начальника відділення внутрішньої безпеки Харківського прикордонного загону, який за хабар у 9,8 тис. доларів забезпечував безперешкодне перевезення вантажів через державний кордон України.
Про це “Укрінформу” повідомили у Харківському прикордонному загоні.

“Офіцера-прикордонника було затримано під час отримання зазначеного хабара. Його підозрюють у злочині за статтею, пов’язаною з “отриманням неправомірної вигоди у великому розмірі службовою особою, яка займає відповідальне становище” – із санкцією до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна”, – зазначили в загоні.

У момент передачі хабара було затримано також того, хто його давав, – йому загрожує таке ж покарання.

“Вирішується питання про обрання обом затриманим запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою”, – додали прикордонники.

Проводиться комплекс слідчих і розшукових дій з метою встановлення всіх обставин злочину.

Варто зазначити, що посада затриманого – начальник відділення внутрішньої безпеки – передбачає якраз боротьбу з хабарниками в прикордонному загоні.

Читайте також:
У Харкові затримали капітана з військкомату, який взяв хабара за “білий білет”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.