Президент “Динамо” хоче якнайшвидше грати на “Донбас-арені”

 

Президент київського “Динамо” Ігор Суркіс вважає, що конфлікт на Сході України слід якнайшвидше закінчити мирним шляхом, аби в його команди була можливість зіграти з “Шахтарем” на “Донбас-арені” в Донецьку.

“Політики повинні сісти за стіл переговорів і якимсь чином усе це закінчити. Я як президент клубу, людина, яка щось віддала цій країні, вважаю, що тільки політики повинні закінчити цю війну, щоб наші хлопці в жодному разі не гинули і жодна людина не була поранена”, – цитує президента клубу “Динамоманія”.

“Я не знаю, якими мають бути умови цих переговорів, але я дивлюся і думаю, що наші політики повинні мирно домовитися про припинення того, що зараз відбувається на Сході України. Щоб ми могли приїжджати на “Донбас-арену” і грати з “Шахтарем”. Щоб ніхто не казав, що ми граємо в нерівних умовах.
Ми не розв’язували цю війну. Я маю на увазі “Динамо”. Я хочу, щоб ми жили в мирній, цивілізованій країні”, – сказав Ігор Суркіс після зустрічі з дітьми “чорнобильців”.

Нагадаємо, “Динамо” здобуло 15-ті загалом і другі поспіль золоті медалі чемпіонату України з футболу.
В останні два роки – після початку війни на Донбасі – принциповий суперник киян, “Шахтар”, не має змоги проводити домашні матчі в Донецьку. Водночас працівники клубу Ріната Ахметова підтримують “Донбас-арену” в належному стані, на стадіоні працює клубна інфраструктура та благодійний фонд Ахметова.

Читайте також:
У Херсоні починає роботу Федерація футболу Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна