“Динамо” достроково здобуло 15-те чемпіонство. ВІДЕО ФАНАТІВ

 

Київське “Динамо” достроково – за три тури до завершення чемпіонату України – оформило золоті медалі. Недосяжним для “Шахтаря” кияни стали після 23-го туру, коли “гірники” в Одесі не змогли виграти в “Чорноморця” (1:1), а “Динамо” в столиці сьогодні мінімально переграло полтавську “Ворсклу” – 1:0 (Мораєс, 35).

Динамівські “ультрас” на своєму секторі відзначили чемпіонський титул
півторагодинною виставою в “аргентинському стилі”:

Для клубу братів Суркісів це друге поспіль чемпіонство – після п’яти “золотих” фінішів клубу Ріната Ахметова. В обох випадках київською командою керував Сергій Ребров.

Тепер в активі “Динамо” загалом 15 чемпіонських титулів, тоді як у “Шахтаря” лишається 9.

У цьому сезоні донеччани ще можуть виграти Кубок України, а також Лігу Європи. В обох цих турнірах “гірники” дійшли до стадії півфіналу.
“Динамо” вилетіло з Ліги чемпіонів на першому етапі плей-оф, а в 1/4 фіналу Кубка України поступилося за підсумком двох ігор “Олександрії”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна