“Укрпошта” випустила марку “Під покровом Богородиці” до Дня захисників та захисниць України

До Дня захисників та захисниць України “Укрпошта” випустила марку “Під покровом Богородиці”.

Про це 1 жовтня розповів генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський.

“Кожного року повномасштабної війни ми думаємо, якою має бути марка, яка відзначить цей день. Сьогодні думки всіх українців часто там – на Покровському напрямку. Тож саме там, як і по всій країні, сьогодні відбудеться урочисте погашення. А сама марка називатиметься “Під покровом Богородиці”. Це сильний символ захисту та віри для усіх, кому це відгукується”, – написав він.

На марці зображена Пресвята Богородиця, яка своїм омофором огортає та захищає тих, хто зараз на передовій боронить Україну.

Образ, створений художником Олександром Охапкіним, відображає глибокий зв’язок між українськими воїнами та їхньою духовною покровителькою.

Набір складається з аркуша “Під покровом Богородиці” з шістьма марками, конверту “Перший день” та картки.

Смілянський додав, що марка є благодійною — з кожного проданого набору 5 гривень перерахують на підтримку Збройних сил України.

Марка уже доступна в інтернет-магазині та у відділеннях “Укрпошти” по всій країні.

Читайте також:
“Свято тих, хто у найважчі для своєї країни часи не злякався і обрав зброю”: Сирський привітав з Днем захисників і захисниць
“І де б і коли Україна не билась, Піксель боронить своє”. ГУК ЗСУ і гурт ТНМК презентували дитячу пісню про захисників Вітчизни. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна