Молодша сестра полеглого Героя України Дмитра Коцюбайла доєдналась до лав батальйону “Вовки Да Вінчі”

Молодша сестра Героя України Дмитра “Да Вінчі” Коцюбайла, який загинув у боях за Бахмут 7 березня 2023 року, Олександра Коцюбайло долучилася до лав Збройних сил.

Дівчина підписала контракт з 1-м окремим штурмовим батальйоном імені свого брата. Це той самий батальйон, який створив Дмитро Коцюбайло і на чолі якого загинув.

Про це повідомила журналістка “Цензор.НЕТ” Віолетта Кіртока та оприлюднила фото з Олександрою.

“Олександра підписала контракт не просто з армією. А з 1-им окремим штурмовим батальйоном імені свого брата… Одночасно і пишаюся Сашою. І до мурах щемко..” – написала вона.

Журналістка Віолетта Кіртока та сестри “Да Вінчі” Карина і Олександра Коцюбайло / Фото: Віолетта Кіртока/Facebook

“Я страшенно вдячна начальнику штабу Олегу Лотоцькому, Дмитру Савченку, які без зайвих слів підставили плечі Саші. І зробили все, аби вона стала в стрій підрозділу брата. Не даремно “Да Вінчі” і сам спирався на цих людей за життя. Ну що ж. Коцюбайло знову в підрозділі”, — додала Віолетта Кіртока.

Нагадаємо, Дмитро “Да Вінчі” Коцюбайло — український доброволець, командир 1-ї ОМБ “Вовки Да Вінчі” Збройних сил України, учасник російсько-української війни, Герой України. Загинув він 7 березня 2023 року в боях за Бахмут.

Читайте також:
“Хрест Да Вінчі”: 1 ОШБ презентував почесну відзнаку на честь полеглого командира Дмитра Коцюбайла
Да Вінчі, Кум, Хаммер, Татарин: у Холодному Яру відкрили меморіал полеглим воїнам-добровольцям
У Харкові – перейменування: з’явилися вулиці на честь “Да Вінчі” і лідера “Фрайкору”
У Львові відкрили фонтан, присвячений “Да Вінчі”

 
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.