Співак Дантес з командою привітали ГУР з Днем воєнної розвідки кавером на хіт Брітні Спірс. ВІДЕО

У День воєнної розвідки України співак Володимир Дантес зі своїм гуртом Badstreet boys записав кавер-версію відомого хіта американської співачки Брітні Спірс Baby one more time, щоб зібрати 3 мільйони гривень для Головного управління розвідки Міноборони.

Відповідне відео з’явилося на сторінці співака в соцмережі Instagram.

“Вітаємо наших друзів з ГУР з днем військової розвідки! Бажаємо нам всім хороших новин. А російському флоту — поганих. І щоб цих новин було більше — нам треба більше дронів Magura V5. Залітайте на наш святковий збір на 3 мільйони!  Усі гроші — підуть саме на цей проєкт”, — йдеться в повідомленні під відео.

У відео відтворено атмосферу американської школи, як і в оригінальній версії. Але в кавері артисти співають про те, що “немає у світі місця, куди не дістане ГУР” і просять донатити, щоб “російський флот розширював присутність на морському дні”.

Станом на 13:00 уже зібрано понад 525 тисяч гривень. Задонатити можна за посиланням.

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Слава Кедр (@mc_svarka)

Читайте також:
Співак Володимир Дантес і експрезидент Віктор Ющенко записали кавер хіта Елтона Джона, щоб зібрати на дрони та авто для ЗСУ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна