Росіяни відновлюють покинуту РЛС у Новоросійську, щоб захистити нову базу Чорноморського флоту, — “АТЕШ”

Російське командування почало відновлювати раніше занедбану частину зв’язку біля міста Новоросійськ.

Про це в неділю, 26 травня, повідомляють представники партизанського руху “АТЕШ” з посиланням на інформаторів з-поміж російських військових.

Об’єкт було збудовано ще за часів СРСР, але довгий час він не використовувався у військових цілях. Уже сформовано частину, і об’єкт приведений у боєздатність.

Як наголошують партизани, росіяни докладають усіх зусиль, щоб захистити свою нову головну військово-морську базу Чорноморського флоту в Новоросійську. Вона замінила базу в окупованому Севастополі, звідки росіяни забрали більшість бойових кораблів після знищення штабу ЧФ РФ та безлічі військових кораблів в інших портах Криму.

“Попри всі зусилля, атаки на військові об’єкти Новоросійська успішно продовжуються з моря та повітря. Наші агенти працюють, щоб завдати поразки путінському злочинному режиму”, — додають представники руху “АТЕШ”.

Читайте також:
Партизани провели диверсію в Ярославлі: ускладнили росіянам транспортування військової продукції. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна