РФ вдарила “шахедами” по Харкову і Павлограду: виникли масштабні пожежі, є постраждалі, серед яких дитина. ВІДЕО

У ніч на 4 травня Росія атакувала 13 “шахедами” Харків та Павлоград Дніпропетровської області. Хоча всі безпілотники вдалося збити протиповітряній обороні, проте внаслідок падіння уламків є пошкодження та постраждалі.

За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, Харків ворог атакував о 01:17. Внаслідок попадання уламків горіли двоповерхова офісна та складська будівлі, а також будівля шиномонтажу. Постраждали чотири людини.

Як додають у Харківській обласній прокуратурі, у трьох жінок — гостра реакція на стрес. 13-річна дівчинка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізовано до лікарні.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомили в ГУ ДСНС України у Харківській області, пожежу на складі площею близько 3 тисяч квадратних метрів продовжують гасити й вранці 4 травня.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, п’ять “шахедів” оборонці неба збили над Павлоградським районом. Внаслідок влучання уламків пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури та три приватні будинки. Один з них зайнявся. Пожежу загасили.

Постраждали чоловік та жінка. Обоє госпіталізовані в стані середньої тяжкості.

Як уточнили в ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області, російські війська атакували  Павлоград. Поранена жінка — 1967 року народження, а чоловік — 1969 року народження.

До гасіння пожежі залучено 10 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Читайте також:
Росія атакувала Україну 13 “шахедами” і чотирма ракетами: у Повітряних силах назвали кількість збитих цілей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна