З’явилися супутникові знімки російського НПЗ у Смоленській області після атаки дронами СБУ

З’явилися супутникові знімки російського нафтопереробного заводу в селі Роздорово Смоленської області РФ, який Служба безпеки України вразила дронами в ніч на 24 квітня.

Їх опублікувало російське “Радіо Свобода”.

супутниковий знімок атакованого нпз супутниковий знімок атакованого нпз-1
<
>

Як писала “Новинарняраніше, разом з цим НПЗ 24 квітня було також атаковано нафтопереробний завод “Роснефти” в іншому населеному пункті регіону — місті Ярцеве.

На цих базах зберігалося 26 тисяч кубометрів російської паливно-мастильних матеріалів. Після вибухів на об’єктах почалася масштабна пожежа та евакуація персоналу.

З початку 2024 року українські дрони пошкодили 18 російських НПЗ, що призвело до скорочення виробництва майже на 14 відсотків.

Читайте також:
У Росії — чергова “бавовна”: на Кубані безпілотники, ймовірно, атакували військовий аеродром, два НПЗ та бітумний завод. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна