Удар по Чернігову: відомо про чотирьох загиблих і п’ятьох постраждалих

Щонайменше четверо людей загинули і п’ятеро дістали травми внаслідок ракетного удару російських окупантів по Чернігову в середу вранці.

Про це повідомив виконувач обов’язків мера міста Олександр Ломако в ефірі національного телемарафону.

“На жаль, наразі інформацію підтверджено про чотирьох загиблих. З того, що я бачу, цифра може бути більшою, на жаль, тому що багато ще недосліджених об’єктів, і є травмовані, які звертаються вже до міських лікарень. Зокрема у найбільшій нашій лікарні п’ять повідомлень про травмованих. Також, на жаль, я думаю, що їх більше”, – сказав Ломако, його цитує “Інтерфакс-Україна”.

За словами глави Чернігівської ОВА В’ячеслава Чауса, ворог завдав трьох ракетних ударів майже по центру міста.

“Є загиблі цивільні, є багато поранених. Зараз працюють рятувальники, наші медики. Надають всю необхідну допомогу”, – написав у ТГ Чаус.

Також створено штаб допомоги постраждалим при Головному управлінні Нацполіції у Чернігівській області.

“Якщо ви потребуєте допомоги поліції – телефонуйте на лінію 102. Шановні громадяни! Якщо ви шукаєте своїх рідних ви можете звернутися за номером 093-241-09-87”, – зазначили правоохоронці.

Читайте також:
РФ ударила ракетами по Чернігову: є жертви, поранені

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна