Заступник міністра оборони розповів, коли розпочнуться повторні медогляди обмежено придатних

Повторні медичні огляди на визначення придатності до служби громадянами, які раніше були визнані “обмежено придатними”, військово-лікарські комісії розпочнуть у середині травня.

Про це заявив заступник міністра оборони Іван Гаврилюк під час виступу на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад 12 квітня.

Він зазначив, що президент України Володимир Зеленський підписав Закон № 10313 “Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних силах України”, який скасовує висновок ВЛК “обмежено придатний”. Тож особи, визнані такими, мають повторно пройти медогляд.

“Наразі триває погодження змін до 402-го наказу. І з середини травня розпочнеться переогляд на підтвердження придатності до служби, тих людей, які були визнані обмежено придатними”, — пояснив заступник міністра.

Читайте також:
Законопроєкт про мобілізацію ухвалено: основні норми

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна