Російські війська намагалися штурмувати позиції ЗСУ в районі Тоненького: втратили близько двох десятків танків і БМП

Бійці 25-ї окремої повітряно-десантної бригади спалили близько двох десятків російських танків і БМП у районі села Тоненьке на Авдіївському напрямку, коли війська окупантів намагалися штурмувати їхні позиції.

Про це бійці повідомили в Telegram.

“Іноді вражає, кількість дурної, безглуздої кількості м’яса, яке пачками гине через амбіції маленького путлера. На фото лише одна вулиця з Авдіївського напрямку, усіяна згорілою технікою (16 танків та БМП) вузьких свиней”, — йдеться в повідомленні бригади.

У коментарях під публікацією повідомляють, що російська колона складалася з 36 танків і 12 БМП — ця інформація потребує уточнення. На опублікованому бригадою фото видно 18 спалених одиниць техніки окупантів.

“Колона була доволі рекордною по числу ОВТ… Ситуація в районі Тоненького за останні дні ускладнилася, так як ворог вводить в бій не тільки піхоту, а вже й чимале число техніки”, — прокоментували ситуацію аналітики DeepState.

Читайте також:
Прикордонники “вполювали” три позиції російських військ на Харківщині. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна