“Укрпошта” випустила марку нову марку, присвячену річниці закінчення боїв за Охтирку

Національний оператор “Укрпошта” презентував поштовий випуск “Міста Героїв. Охтирка”, присвячений оборонцям міста.

27 березня 2022 року закінчилася активна фаза боїв за Охтирку на Сумщині.  “Укрпошта” нагадала про річницю у Facebook.

“Кожне місто-герой — це його люди, перш за все. Люди, які самовіддано обороняли Охтирку та інші міста, що їх націлено хотів захопити ворог у разі поразки цього форпосту. Люди, які віддали життя, виборюючи й захищаючи кожен метр української землі на Сумщині”, – ідеться у повідомленні.

Марка “Міста героїв.Охтирка”  вийшла тиражем у 1 080 000 примірників, її номінал – 15 гривень, що відповідає тарифу на пересилання внутрішніх простих листів без оголошеної цінності масою до 50 г і поштових карток.

Поштовий блок, конверти та штемпель “Перший день” створив художник Володимир Таран. Випуск вже можна придбати у відділеннях “Укрпошти”, онлайн та у філателістичних крамницях.

В “Укрпошті” нагадали, що до цього презентували ще три поштові випуски, присвячені містам-героям: “Херсон – це Україна!”, “Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель” та “Міста Героїв. Харківщина”.

Читайте також:
В Одесі випустили марку “Мисливці за “шахедами”, присвячену прикордонникам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна