Новим уповноваженим з питань зниклих безвісти став Артур Добросердов. Хто він такий

Кабінет міністрів України призначив Артура Добросердова на посаду Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук 26 березня.

Раніше цю посаду обіймав Олег Котенко. Він пішов у відставку у вересні 2023 року.

Хто такий Артур Добросердов

Артур Добросердов є уродженцем Вінниччини. З 2010 по 2013 роки працював заступником прокурора Вінниці, а в 2013-2014 роках – начальником відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та ДПС у Вінницькій області.

До 2015 року обіймав посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції на Вінничині, а у також – начальника відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з корупційними злочинами прокуратури Вінницької області.

У 2016 році Добросердов отримав посаду заступника прокурора Одещини, а у 2021 році став начальником Південного міжрегіонального територіального управління АРМА. Того ж року Артур Добросердов був тимчасовим виконувачем обов’язків заступника начальника Головного слідчого управління у Національній поліції.

Читайте також:
“Ми знайшли понад 8 тисяч людей”. Колишній Уповноважений з питань зниклих безвісти Олег Котенко – про пошуки полонених і повернення тіл загиблих

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна