Внаслідок чергового ракетного удару росіян пошкоджені обʼєкти “Нафтогазу” на заході України

Внаслідок чергового ракетного удару, який Росія вчинила 24 березня, є пошкодження обʼєктів групи “Нафтогаз” на заході України.

Про це повідомив голова правління НАК “Нафтогаз” України Олексій Чернишов у Facebook.

“Зранку ворог знову атакував енергетичну інфраструктуру. Маємо пошкодження обʼєктів групи “Нафтогаз” на заході. Попередньо — без потерпілих. Тривають роботи з локалізації та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Деталі згодом”, — написав він.

Як писала “Новинарня” раніше, вранці росіяни поцілили ракетами “Кинджал” в обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині, в який перед тим влучили “шахедами”. Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомляв, що Росія атакувала Стрийський район.

Читайте також:
Наслідки нічної атаки росіян: є влучання на Дніпропетровщині, Львівщині й Київщині, пошкоджено енергетичні об’єкти й припортову інфраструктуру

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна