“Лінія зіткнення”. У Києві відбудеться виставка фронтових фотографій Ліберових

У Києві на ВДНГ 5 квітня відкриється виставка фронтових фотографій “Лінія зіткнення”. На ній будуть представлені понад 150 документальних фотографій і відео, зроблених Костянтином і Владою Ліберовими за останні два роки в прифронтових містах та безпосередньо на передовій.

“Ми фіксуємо страшну реальність, сповнену втрат і болю, які ворог приніс на нашу землю. Все заради головної мети – не дати нікому забути про те, що в Україні триває війна, адже завершити її можна, тільки якщо кожен щодня докладатиме для цього зусиль. Тож велика виставка на ВДНГ – ще одна можливість сфокусувати увагу на цій темі й зібрати допомогу для наших військових: кожен вхідний квиток стане донатом на придбання дронів”, – зазначають Ліберови.

Серед фото, представлених у рамках “Лінії зіткнення”, – “Кладовище снарядів у Харкові”, “Битва за Бахмут”, “Зима на фронті. Серебрянський ліс”, “30 годин на нулі”, “Останній штурм Да Вінчі” та інші “воєнні” серії. Другий блок виставки зображатиме реальність цивільного населення кадрами з Мар’їнки, Бахмута, Соледара, Херсона, Лисичанська, Бучі, Миколаєва й інших українських міст, що постраждали внаслідок російського вторгнення.

Роботи Ліберових відомі не тільки в Україні, а й за її межами. Фото їхнього авторства публікувалися у “The New York Times”, “The Wall Street Journal”, “The Independent” та інших відомих міжнародних медіа, а журнал “TIME” включив знімки фотографів у список 100 найкращих фото 2022 і 2023 років.

Виставка працюватиме в павільйоні №4 на ВДНГ з 5 по 21 квітня 2024 року щодня з 11:00 до 21:00. Вхід – за донат від 100 гривень, також за бажанням можна придбати будь-яку роботу. Зібрані за період роботи виставки кошти передадуть на закупівлю 1000 FPV-дронів для військових.

Читайте також:
“Р***ні п***да”: замість футболістів нову форму “Кривбасу” презентували українські військові, які були поранені чи пройшли полон

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна