Штурмували на БМП і танках. Десантники показали, як зупинили наступ росіян на Бахмутському напрямку. ВІДЕО

Львівські десантники за підтримки сусіднього підрозділу зупинили черговий наступ російських військ на Бахмутському напрямку і знищили їхню бронетехніку.

Окупанти обрали декілька напрямків для удару. Декількома колонами техніки, загалом більше десятка одиниць, а саме танками та бойовими машинами піхоти, намагалися штурмувати позиції українських бійців.

Однак аеророзвідка вчасно помітила активність росіян та скорегувала артилеристів. Завдяки умілим та злагодженим діям підрозділів протитанкістів та ударних БПЛА ворожий штурм було зупинено.

“Частину техніки знищено, декілька російських машин застрягли в полі, а інші втекли з поля бою”, – повідомило командування Десантно-штурмових військ ЗСУ і показало відповідне відео.

Читайте також:
3 ошбр артударами знищила командний пункт підрозділу росіян, проти якого б’ється під Авдіївкою. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна