3 ошбр артударами знищила командний пункт підрозділу росіян, проти якого б’ється під Авдіївкою. ВІДЕО

Бійці 3-ї окремої штурмової бригади Збройних сил ліквідували місце дислокації командного підрозділу російських військ, проти якого б’ються на Авдіївському напрямку. А також гаубицю Д-30 у самій Авдіївці, вогнем якої ворог міг діставати наші позиці й техніку.

Кадри ураження 3 ошбр оприлюднила у своєму Telegram 15 березня.

Командно-спостережний пост однієї з бригад ЗС РФ виявили розвідники батальйону безпілотних систем. Після підтвердження цілі за її знищення взялися бійці 2-ї артбатареї “Martial Family” 2-го самохідного артилерійського дивізіону і завдали потужних артилерійських ударів 152-мм калібром.

У бригаді зазначили, що нині окупанти штурмують малими піхотними групами. Тому втрата батальйонного командування — деморалізація для особового складу та ураження координації дій окупантів.

“Це дозволить підрозділам Третьої штурмової ще ефективніше тримати оборону позицій й контратакувати сили противника під Авдіївкою”, – наголосили бійці.

Читайте також:
ССО ударом з HIMARS знищили новітній РЕБ “Палантин” росіян на Запорізькому напрямку. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна