Зеленський збирав ставку, отримав детальні зведення з фронту

Президент Володимир Зеленський провів 18 березня засідання ставки, де отримав детальні зведення з фронту.

Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

Головком Олександр Сирський доповів за основними напрямками активних дій.

“Доповіді щодо витрат та надходження боєприпасів, дані розвідок. Також пройшлися по стану виконання укладених контрактів та контрактування на майбутні періоди: закупівля та виробництво техніки, озброєння, снарядів”, − зазначив Зеленський.

Президент також заслухав доповіді щодо виконання попередніх рішень Ставки щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури: енергетика, водо- та газозабезпечення.

Доповідали з цього питання прем’єр-міністр Денис Шмигаль, віцепрем’єр Олександр Кубраков, голови правління “Нафтогазу” Олексій Чернишов та “Укренерго” Володимир Кудрицький.

Також йшлося про продовження будівництва оборонних рубежів: заслухали прем’єр-міністра та голову спеціальної служби транспорту Міністерства оборони Богдана Бондара.

Читайте також:
Зеленський про фортифікації: “Має бути захист у три смуги на 2000 км, але зараз темпи хороші”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна