Зеленський про фортифікації: “Має бути захист у три смуги на 2000 км, але зараз темпи хороші”

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Він заслухав доповіді щодо ситуації на полі бою, забезпечення ЗСУ боєприпасами та зведення оборонних рубежів.

Про це глава держави повідомив у своєму телеграмі у понеділок, 11 березня.

Володимир Зеленський заслухав детальні зведення від командування щодо ситуації на полі бою, зокрема від Головнокомандувача ЗСУ генерал-полковника Олександра Сирського, начальника Генштабу ЗСУ Анатолія Баргилевича, командувачів на місцях.

«Куп’янський, Лиманський, Бахмутський, Авдіївський, Мар’їнський, Південний напрямки, операції морської піхоти», — йдеться у повідомленні.

Крім того, він заслухав доповіді Міністра оборони України Рустема Умєрова та очільника Мінстратегпрому Олександра Камишіна щодо забезпечення фронту всім необхідним.

«Фактичне та майбутнє надходження снарядів, ракет та іншого озброєння. Власне виробництво», — написав глава держави.

Інша важлива тема — фортифікації.

Президент ознайомився зі звітом прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо темпів зведення нових оборонних рубежів.

«Захист у три смуги завдовжки 2000 кілометрів — масштабне завдання, але зараз темпи хороші. Розраховую на вчасне завершення», — наголосив він.

Читайте також:
Речник ОСУВ “Таврія” Дмитро Лиховій: показую всім укріплення під Авдіївкою, яких у нас нібито “немає”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна