У Києві відбувся форум на підтримку російських добровольців. Буданов долучився

У Києві відбувся Форум підтримки російських добровольців, які воюють за незалежність України та свободу Росії.

Про це в неділю, 17 березня, повідомив речник легіону “Свобода Росії” Олексій Барановський у Facebook.

“У форумі взяли участь представники російських добровольчих підрозділів, а також російські політики, які стоять на позиціях максимальної підтримки України у війні та підтримки російських добровольців, які взяли до рук зброю для опору путінському режиму. Серед них були: Марк Фейгін (ведучий дискусії), Іван Тютрін, Гаррі Каспаров (по відеозв’язку — від Форуму вільної Росії), Ілля Пономарьов та Олександр Осовцов, Євгенія Чирікова, Роман Попков, Ростислав Мурзагулов, Андрій Волна та інші”, — розповів він.

На форумі підписали меморандум про підтримку російських добровольців, що воюють проти путінського режиму. Підписанти “закликають усіх громадян Росії, які виступають проти політики Кремля, проти агресивної війни РФ з Україною, проти всіх воєн і політичних репресій, розв’язаних злочинною російською. владою, підтримувати сили російських добровольців, що воюють проти путінського режиму”. Повний текст меморандуму опублікують пізніше.

До форуму долучився в онлайн-режимі начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

“З вітальним словом до форуму також звернувся голова ГУР МО України Кирило Буданов, який наголосив на внеску російських добровольців у справу захисту України від путінської збройної агресії, а також привітав “спеціальну визвольну операцію”, яку антипутінські повстанці ведуть зараз у Курській та Бєлгородській областях”, — зазначив Барановський.

Присутні також обговорили формати взаємодії та підтримки добровольчих підрозділів з боку антипутінських росіян у Європі й ухвалили рішення проводити подібні форуми і надалі для залучення більшої допомоги для збройного антипутінського опору.

Читайте також:
РДК показав відео взяття в полон російського командира на Бєлгородщині. Буданов заявив, що вони продовжуватимуть операції в прикордонних областях РФ

Російські добровольці показали кадри захоплення селища Горьковський на Бєлгородщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна