Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару по Миколаєву зросла: окупанти використали тактику, ідентичну попередньому удару по Одесі

Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару росіян по Миколаєву 17 березня зросла до шести осіб.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

“Через обстріли шестеро місцевих мешканців отримали тілесні ушкодження. Станом на зараз відомо, що у результаті завданих ударів пошкоджено будинки, згоріли та пошкоджені транспортні засоби і обʼєкт інфраструктури”, — розповіли правоохоронці.

У ГУ ДСНС України у Миколаївській області уточнили, що попередньо пошкоджено три легкові автомобілі, один з яких загорівся. Рятувальниками 3 державної пожежно-рятувальної частини горіння оперативно ліквідоване.

Наряд поліції виявив постраждалу дівчину з осколковими пораненнями, якій на місці надали домедичну допомогу, після чого госпіталізували.

Поліцейські обходять постраждалі помешкання та фіксують руйнування.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 438 “Порушення законів та звичаїв війни” Кримінального кодексу України.

Як повідомили в Силах оборони півдня України, росіяни вдарили балістикою по інфраструктурному обʼєкту, випустивши з тимчасово окупованого Криму дві ракети, ймовірно, “Іскандер-М”. Тактика дій — ідентична попередньому удару по Одесі: вдаривши однією ракетою, за кілька хвилин повторив удар в те саме місце.

Читайте також:
Кількість жертв ракетного удару по Одесі зросла: у лікарні загинув ще один працівник ДСНС

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна